Uživajte uz neponovljive hitove Alanis Morissette na 90,2 MHz

Radiosarajevo.ba
Uživajte uz neponovljive hitove Alanis Morissette na 90,2 MHz
Foto: EPA / Alanis Morissette

Ova subota i nedelja na 90,2 MHz, svakih sat vremena od 10 ujutro do 21 sat uvečer, posvećene su kanadskoj pjevačici, kompozitorici i glumici Alanis Morissette.

Prije 25 godina Alanis Morissette je objavila album Jagged Little Pill koji ju je preko noći pretvorio u veliku muzičku zvijezdu. Nekadašnji energija i bijes tadašnje generacije su nestali, a zamijenjeni su anksioznošću i depresijom na novom albumu danas 46-godišnje autorice.

U petak, 31. augusta 2020. godine, predstavila je deveti studijski album Such Pretty Forks in the Road koji je nastajao tokom 2018. i 2019. godine. U programu RSA ste već imali priliku čuti nekoliko singlova koje je ponudila fanovima u proteklih osam mjeseci, a onaj koji je privukao najviše pažnje je Reason I Drink.

Turneja vezana za 25-godišnjicu albuma Jagged Little Pill je odgođena za narednu godinu, a kao specijalni gosti turneje su najavljeni Garbage i Liz Phair.

Ove subote i nedelje uživajte uz Alanis Morissette Vikend na 90,2 MHz!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije