Red bull Radio - First Floor sa DJ Richard & Gatto Fritto

Radiosarajevo.ba
Red bull Radio - First Floor sa DJ Richard & Gatto Fritto
U današnjoj emisiji slušate najsvježija elektronska izdanja svjetske muzičke scene kao i intervjue sa techno orijentiranim DJ Richardom i poznatim UK groove istraživačem Gatto Fritto.

DJ Richard dolazi sa Rhode Island-a (SAD) iako je dosta godina proveo u Berlinu i New Yorku. Spada među najinteresantije techno DJ-eve i producente koji dolaze sa američkog tla. S druge strane Gatto Fritto dolazi iz Londona, više je orijentiran ka Dub, Afro, Disco, House, Electro zvukovima. Sa serijom izdanja za Soul Jazz, K7!, International Feel, važi za jednog od svestranijih engleskih producenata koji su u stanju uspješno djelovati u više muzičkih pravaca.

Njih dvojica će i ispričati interesantne priče iz njihovih karijera, popraćeno sa svježom selekcijom Shawn Reynalda, koji je za ovu emisiju pripremio dosta noviteta, tek izdatih ploča i one koje će tek ugledati svjetlo dana.

Svakog ponedeljka na Radiju Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com.

Tune in...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije