RBMA Radio Show - Steel Banglez

Radiosarajevo.ba
RBMA Radio Show - Steel Banglez
Official web site / Steel Banglez
U večerašnjem Red Bull Radio showu slušate snimak nastupa od Steel Banglez.

Steel Banglez je super talentirani muzički producent i DJ koji dolazi iz Londona, UK. Već kao klinac je pokazivao izniman talenat, pa je počeo vrtiti ploče sa 10 godina, a već u srednjoj školi je bio etablirano DJ ime na lokalnoj sceni. Po završetku srednje škole nametnuo se i kao izvrstan producent. Praktično je već od 17 godine počeo izdavati ploče i graditi svoje ime i karijeru.

Vrlo brzo su njegov talenat prepoznali lokalna velika imena, te se nametnuo kao jedan od najproduktivnijih UK producenata u posljednjih par godina. Producirao je beatove za: Skepta, Wiley, P Money, Panjabi MC, J Spades, i mnoge druge.

Kulminacija njegove karijere se desila ove godine potpisavši ugovor sa velikim izdavačem "Warner Music", na kojem će izdavati svoje buduće uradke. U večerašnjih 60 minuta slušate snimak njegovog nastupa iz Londona, iz Novembra mjeseca. Od rapa, grime-a, hiphop-a, dubstepa do nekih bržih ritmova i žanrova, ovaj momak nema granica, isporučuje sve ! A njegovo vrijeme tek dolazi...

Tune in - Od 23 do 00h - Radio Sarajevo / 90.2MHz
Live stream na http://www.radiosarajevo.ba/

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije