RBMA Radio Show - Hudson Mohawke

Radiosarajevo.ba
RBMA Radio Show - Hudson Mohawke

Danas od 19 do 20 sati, na Radiju Sarajevo na programu je novi RBMA Radio Show. Večeras slušate snimak nastupa momka koji se zove Hudson Mohawke!

Hudson Mohawke ili ti Hud Mo, DJ i producent, dolazi iz Glasgowa iz Škotske i dio je dvojca TNGHT, trap dua koji trese klubove širom svijeta. Hud Mo je najmlađi UK DMC finalista ikad, ušao u finale s 15 godina. Izdaje za Warp Records za koje je izdao dva albuma, a potpisan je i za label Kanye Westa - GOOD Music. U posljednjih nekoliko godina producirao je nekoliko traka za Kanye Westa, a mogli ste ih čuti na njegova posljednja dva albuma, a također je bio i njegov DJ na turneji. Osim toga što je vrhunski producent i beatmaker, DJ vještine su mu također na najvišoj ljestvici, u olimpijskoj je formi!

Slušate snimak njegovog nastupa gdje je prošetao kroz mnoštvo različitih pravaca, kao da je to šetnja parkom. Ubitačan, nepredvidiv, nabijen energijom - set koji će vas natjerati da se počnete mrdati!

Tune in - Od 19 do 20 sati - Radio Sarajevo / 90.2MHz

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije