Mia Dimšić zasvirala na Radiju Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Mia Dimšić zasvirala na Radiju Sarajevo
Mia je trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj i svakako najveća muzička senzacija posljednjih godina u ovoj zemlji.

Mia Dimšić bila je gošća na Radiju Sarajevo i tom prilikom izvela uživo i svoje pjesme - najveći hit  Život nije siv i novi singl, pjesmu Kiša.

U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, talentom, pjesmama i pozitivom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa. Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a Mia je i dobitnica brojnih strukovnih muzičkihnagrada. Uz muzičku nagradu »Porin«, nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanje Zlatna ploča za najprodavaniji album u Hrvatskoj, Mia je i pobjednica 57. Splitskog festivala s pjesmom Sunce, oblak, vjetar i dobitnica nagrade Zlatni val za Život nije siv, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala.

Izuzetno uspješnu godinu Mia je krunisala svojim samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

U februaru premijerno nastupa i u Bosni i Hercegovini:
Četvrtak 22.2. – Tuzla / Palma dom mladih
Petak 23.2. – Zenica / Staro pozorište
Subota 24.2. – Sarajevo / Cinemas Sloga
Nedjelja 25.2. – Mostar / OK Abrašević

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije