First Floor - Parris iz Londona

Radiosarajevo.ba
First Floor - Parris iz Londona
0 / Parris
U današnjoj emisiji slušate najsvežija elektronska izdanja svjetske muzičke scene kao i intervju sa Parrisom, mladim producentom iz Londona.

U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate First Floor, emisiju koju uređuje i vodi Shawn Reynaldo

Parris, pravog imena Dwayne Parris Robinson, je producent i DJ iz Velike Britanije, koji je u posljednje vrijeme svojim izdanjima sebi obezbijedio status nadolazeće zvijezde, a svjetski mediji ga najčešće opisuju kao "leftfield groove specialist". Njegov zvuk se kreće od dub i dubstepa preko različitih formi house-a pa sve do techna. Od 2013. godine kada je izdao prvu ploču izbacio je oko 20-ak izdanja za različite izdavačke kuće (Tempa, Idle Hands, Ancient Monarchy, Rubadub, Hemlock), osnovao vlastitu izdavačku kuću "Soundman Chronicles" i na istoj izdao još 10-ak ploča. Veoma zanimljiv umjetnik čije vrijeme tek dolazi i čija muzika ima sve više fanova na svim krajevima planete.

Pored ovog intervjua slušate najinteresantnija i nova izdanja sa svjetske elektronske muzičke scene koje je za vas odabrao Shawn Reynaldo, kao što su eksluzivna traka nadolazećeg albuma legendarnog DJ Bone-a iz Detroita, zatim trake od Massimiliano Pagliara, Chrissy, Untold, Hodge, itd.

Svakog ponedeljka na Radiju Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com.

Tune in...

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije