Federation Sound - Jamaica special

Radiosarajevo.ba
Federation Sound - Jamaica special
Maxwell Schiano / Max Glazer

U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate "Federation Sound", emisiju koju uređuje i vodi Max Glazer, DJ, producent i radio voditelj koji dolazi iz New Yorka. Jedan je od največih njujorških dancehall/reggae dj-eva, dugogodišnji je tour DJ i muzički direktor živih nastupa svjetski popularne Rihanne, kao i legendarni radijski voditelj.

Max Glazer je nedavno boravio na Jamajci, odakle donosi gomilu svježih izdanja i novih otkrića, ploča i izvođača koje do sada niste imali priliku čuti i naravno nezaobilazna sekcija dubplate-ova i promo materijala koji ovoj emisiji daju posebnu draž. Pored toga Max se uvijek pobrine da nas podsjeti na neke bezvremenske klasike, standarde i legendarne ploče ali i na novosti sa svjetske reggae scene. Tune in


Svakog ponedeljka, eksluzivno na Radiju Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije