U potrazi za heavy metal albumom godine No. 2

Radiosarajevo.ba
U potrazi za heavy metal albumom godine No. 2

I ovog utorka u 21 sat slušajte vaš omiljeni heavy metal show TheAebss. U 302. izdanju vam prezentujemo drugi dio presjeka 2012. godine ali i neke vijesti iz heavy metala.

Bend Snake Eater je jučer objavio svoj novi singl po imenu 'Prodavačica' prilikom kojeg je otkrio i ime dolazećeg albuma. Izdanje će se po svemu sudeći zvati 'Dabar', a singl za pjesmu 'Prodavačica' možete poslušati ovdje:



Naravno, u toku su i pripreme za nadolazeću, 2013. godinu, tako da je i bend Soilwork koji je nedavno najavio svoj novi album, objavio prvi singl po imenu 'Spectrum of Eternity'. Stream pjesme je dostupan na sljedećem linku:



Inače nas u idućoj godini očekuju mnoga uzbudljiva izdanja bendova kao što su SODOM, HELLOWEEN, ICED EARTH, KING DIAMOND i mnogi drugi. Dok se radujemo tim izdanjima, vi i dalje možete da glasate na našim anketama za najbolji album godine. To možete učiniti na dole navedenim linkovima, a kad ste već na TheAebyss Facebook stranici, slobodno potražite i druge ankete, jer se i dalje traži pjesma godine.

Prvi dio ankete: Najbolji heavy metal album 2012 Pt. 1
Drugi dio ankete: Najbolji heavy metal album 2012 Pt.2


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije