Tori Kelly - cut

0
Radiosarajevo.ba
Tori Kelly - cut
Facebook / Tori Kelly

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Dvostruka Grammy dobitnica Tori Kelly je američka kantautorica koja je karijeru počela objavljujući radove na video platformi YouTube i nastupom u devetoj sezoni American Idol-a 2010. godine. Tridesetogodišnjakinja iz Kalifornije je u martu predstavila pjesmu Missing You, a 10-og augusta i singl cut koji su dijelom četvrtog EP-a Tori (28. juli).

Ovo izdanje sa sedam pjesama je crpilo inspiraciju iz hip hopa kasnih 90-ih i R&B-a. Tek nekoliko dana prije promocije nove pjesme Tori Kelly je hospitalizirana, a razlog su krvni ugrušci koji su otkriveni nakon što je izgubila svijest tokom večere sa prijateljima u Los Angelesu. To nije promijenilo planove promocije singla cut o čemu je Tori pisala fanovima na Instagramu.

“Dok se ne vidimo ponovo, želim da uživate u projektu koji za mene predstavlja sretno mjesto na kojem sam bila proteklih godina. Ova prepreka neće zaustaviti pjesmu da dođe do vas!“- kazala je Tori Kelly.

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije