TheAebyss novosti

Radiosarajevo.ba
TheAebyss novosti

U večerašnjem, 272. izdanju radio emisije TheAebyss koja je na programu u 21:00 na 90,2 MHz možete poslušati interview sa Alex-om Kraft-om, glavnim čovjekom benda Dezperadoz.
Dezperadoz su vjerovatno prvi "pravi" western metal bend u svijetu. Nastali su 2000. godine kao projekat Alex-a Kraft-a i Tom-a Angelripper-a (Sodom). Više možete pročitati OVDJE ili čekati večerašnju emisiju pa čuti o čemu smo sve razgovarali. 

Danas nam je stigla i nova najava iz organizacije Metalfest Croatia. za ovaj festival je svoje nastupe potvrdilo još 16 bendova iz Hrvatske i 1 bend iz Slovenije. Posjetioci Metalfest Croatia će tako između do sada najavljenih moći vidjeti i čuti : Monox, Mortus Delict, Ashes Of Eternity, Embrio, Mindark, Agharti, War-Head, Sufosia, Stimulans, Moltencore, Prognan, Flamethrower, Kryn, Chained In Agony, Insolitvs, The Equasion i Eat Your Brains. Više detalja o bendovima možete naći OVDJE .  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije