TheAebyss No.257 i interview sa bendom Amorphis

Radiosarajevo.ba
TheAebyss No.257 i interview sa bendom Amorphis

Dragi naši slušatelji i posjetitelji kako RSA portala tako i naše stranice na Facebook-u - TheAebyss , prošle sedmice ste bili uskraćeni za najavu dešavanja u našoj emisiji u pisanoj formi jer smo u ponedjeljak 12.12. bili u Zagrebu na Thrashfest-u. Gledali smo nastupe bendova Mortal Sin, Heathen, Destruction, Sepultura i Exodus i sa nekima radili i video interview-e koje ćete imati priliku vidjeti ovdje. Uglavnom, bili smo zauzeti i nadamo se da imamo dobro opravdanje :D

Večeras u 257. izdanju emisije TheAebyss ćete imati priliku poslušati interview sa Tomi Joutsen-om, pjevačem benda Amorphis, koji je uradila naša saradnica iz Londona Tatjana Moca Bonny. Pored interview-a najavljujemo i koncert Snake Eater-a koji će se održati u subotu 24.12.2011. u klubu AG a ekskluzivno puštamo i neke pjesme. Da li vam je to sve dovoljan razlog da večeras ostanete kući uz radio prijemnike ili računare i slušate TheAebyss radio show?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije