TheAebyss i svijet metala

Radiosarajevo.ba
TheAebyss i svijet metala


Cijenjeni naši slušatelji i čitatelji, krajnje vrijeme je bilo da se oglasimo i napišemo par riječi. Iako je 2010. godina tek na početku, u svijetu heavy metala se dosta radi. Neka izdanja su već objavljena a neka će biti tokom godine. Naravno, sve detalje oko toga možete slušati u našoj radio emisiji koja je "ON AIR" svakog utorka u 21 sat. Isto tako, detaljnije možete pročitati i na www.theaebyss.com .

Ono što vam možemo preporučiti je da prvenstveno pročitate nove recenzije za nova izdanja bendova Dark Fortress , Six Feet Under (poslušajte kako klasične rock/metal/punk pjesme zvuče u izvedbi death metal benda), Rage i Dark Tranquillity . Ono što je također zanimljivo, a nismo pisali o tome, jeste dokumentarni film pod nazivom "Global Metal". Da bi gledali ovaj dokumentarac nije bitno da li slušate heavy metal, bitno je samo da izdržite nekih 80 minuta i da vidite i čujete šta znači muzika ljudima u cijelom svijetu. Kako se na Bliskom Istoku odnose prema muzici, šta su sve spremni učiniti da odu na koncert i slično. Evo u nastavku trailer :

http://www.youtube.com/watch?v=0C8Ybq__3Rg

theaebyss, RadioSarajevo

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije