The Lathums - Sad Face Baby

0
Radiosarajevo.ba
The Lathums - Sad Face Baby
FOTO: Facebook / The Lathums
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Kvartet The Lathums su objavili novi singl Sad Face Baby. Indie rock ekipa iz Wigana je pjesmu svirala na mnogobrojnim koncertima tokom prošlog ljeta a reakcije publike su bile takve da su oduševljenje morali podijeliti i na društvenim mrežama. Nakon prošlogodišnjeg, septembarskog prvog albuma How Beautiful Life Can Be i pet singlova, The Lathums su 15. aprila predstavili pjesmu koju su radili zajedno sa svojim novim producentom Jimmom Abbissom (Adele, Arctic Monkeys, Bombay Bicycle Club).

“Počeli smo shvatati jedni druge dosta ozbiljnije, kao i svijet oko nas. Naivnost i nevinost su nestali a Sad Face Baby je pravi primjer te oštrice i šta možemo kao bend“ – kaže jedan od članova benda, Alex Moore.

[related]https://radiosarajevo.ba/biznis/kompanije/nastavak-kreditne-linije-stambeni-krediti-za-mlade-i-uspjesnog-poslovanja-union-banke/543197?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije