Taylor Swift - I Can See You (Taylor’s Version) (From The Vault)

0
Radiosarajevo.ba
Taylor Swift - I Can See You (Taylor’s Version) (From The Vault)
0 / Taylor Swift

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Taylor Swift nismo imali u RSA Singl premijeri od juna 2019. godine i singla You Need To Calm Down, kada je agitovala za Zakon o ravnopravnosti, a u proteklih tri sedmice imamo je već drugi put. U odnosu na junsko izdanje i singl sa albuma starog četiri godine, ovaj put je u pitanju nova pjesma nazvana I Can See You (Taylor’s Version) koja se nalazi na novom izdanju starog albuma Speak Now (originalno objavljen 2010. godine).

Naime, Taylor je u procesu ponovnog snimanja prvih šest albuma obzirom da ne posjeduje mastere koji su spletom raznih okolnosti nekoliko puta promjenili vlasnika. U posljednjih dvije godine snimila je albume Fearless (Taylor's Version), Red (Taylor's Version) i od petka 7. jula dostupan je Speak Now (Taylor's Version) album koji je već oborio neke rekorde (najslušaniji album u 2023. godini u jednom danu na Spotifyu). Interesantno je da je režisersku palicu također preuzela Taylor Swift te ispunila još jednu svoju želju, a to je da režira scenu borbe u spotu za I Can See You (Taylor’s Version) (From The Vault).

KCUS obavještava javnost: "Suočeni smo s problemom nedostatka određenih lijekova"

KCUS obavještava javnost: "Suočeni smo s problemom nedostatka određenih lijekova"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije