Stigla fasunga!

Radiosarajevo.ba
Stigla fasunga!

Vjerovatno vam se svima desilo da ste uhvatili rukom za frižider, otvorili ga, a tamo vas je dočekalo neprijatno iznenađenje. Naime, frižider je ispunjen prazninom! Nada, nul, zero, ništa, nula bodova. I Radio Sarajevo posjeduje svoj frižider, koji stoji u kuhinjici, koja je opet omiljeno mjesto za privatne telefonske razgovore, neoficijelne sastanke interesnih grupa, pušenje, pravljenje toplih napitaka u vidu kafe i čaja, i na pražnjenje gore pomenutog frižidera.

Praznici su ostavili traga i na našem malom frižideru, koji se zbog svoje veličine brzo puni, što utiče naravno i pražnjenje. Iliti po Prvom zakonu Steve Karapandže - Zapremina frižidera je obrnuto proporcionalna brzini njegovog pražnjenja. Uzimajući u obzir konstantu njegove unutrašnje temperature, dakako. Ili narodski: manji se brže prazni.

Sreća, timski duh, mir i veselje je na visokom nivou u radijskim prostorima. Što neumitno nameće zaključak o tome kako je najbrže riješiti politički problem u široj regiji, pa i svijetu.
Ili kako bi rekao Drugi zakon Steve Karapandže: Puniji frižider, sretnija kuća.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije