Simply Red - Thinking of You

Radiosarajevo.ba
Simply Red - Thinking of You
0 / Mick Hucknall
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Mick Hucknall i njegov band su otkrili novi singl nazvan Thinking of You, sa njihovog nadolazećeg dvanaestog studijskog albuma Blue Eyed SoulNovi album stiže nakon četiri godine pauze a na njemu će se naći deset novih pjesama koje je napisao jedini preostali originalni član benda Simply Red, koji je nastao 1985. godine, Mick Hucknall. 

Želio sam da izvučem više iz svog glasa, to je bio pravi izazov. U ovoj fazi karijere sam mogao da napravim nešto mračno i nešto što će da reflektira moju karijeru, kao što to često rade u mojim godinama. Ali, ja sam rekao zaj... to, želim da bude jako dobro i da uživam!“ Album je inspiriran klasicima funka i soula, autorima kao što su Isaac HayesCurtis MayfieldJames BrownBobby Blue Bland i Tower of Power. Producent je njegov dugogodišnji saradnik Andy Wright, a novi album će biti predstavljen 8-og novembra 2019. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije