Sigala & Digital Farm Animals - Only One

Radiosarajevo.ba
Sigala & Digital Farm Animals - Only One
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Bruce Fielder, mnogo poznatiji kao Sigala, završava vrlo uspješnu godinu sa novim singlom Only One u saradnji sa Digital Farm Animals (Nicholas James Gale). Pjesma je dostupna od petka 2. decembra kao peti singl u 2016. godini u kojoj je skupio vrijednu kolekciju nagrada, preko 2.5 miliona prodatih singlova i preko 700 miliona online slušanja. Sigala je No1. kada je u pitanju najčešće puštani muški muzičar na britanskim komercijalnim radio stanicama i No2. ukupno, ispred Coldplaya i Adele.

U nešto više od godinu dana sarađivao je sa velikim i nadolazećim zvijezdama: R Kelly, Netsky, Nelly, Bryn Christopher, DJ Fresh, John Newman, Nile Rodgers, Craig David, Imani, Blonde, Galantis, Dua Lipa i za kraj ove godine Digital Farm Animals. Mada pjesma Only One možda nije na nivou prethodnih singlova, popularnost 24-godišnjaka iz Norwicha je tako velika da je za očekivati da i ona završi na vrhovima top ljestvica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije