Selector - najbolja muzika iz Velike Britanije

Radiosarajevo.ba
Selector - najbolja muzika iz Velike Britanije

Od sljedeće nedjelje na frekvenciji 90,2 MHz i putem live streaminga slušaćete novu emisiju na našem radiju, koju emitujemo u saradnji sa British Council-om. 

Emisija Selector jednom sedmično donosi najbolji i najnoviji sadržaj iz svijeta britanske muzike. U produkciji British Councila i pod voditeljstvom poznate britanske DJ-ice, DJ Goldierocks, Selector predstavlja srž svega što je interesantno i originalno u današnjici britanske muzike.


DJ Goldierocks

Selector je jedini radio program koji nudi raznovrsan izbor britanske muzike i žanrova, od indie i electro muzike, do rock i funk sadržaja. Program također nudi intervjue s poznatim muzičarima, mix kompilacije gostujućih DJ-eva, te ekskluzivne nastupe najboljih i najnovijih bendova.

Selector radio program trenutno je prisutan i veoma popularan u 29 zemalja uključujući Meksiko, Kolumbiju, Republiku Slovačku, Latviju, Mađarsku, Indoneziju, Vijetnam i Kinu. Program je osvojio Sony Gold nagradu u kategoriji "sedmični program godine", te uspješno nastavlja promovirati kreativnost i raznolikost.

Uvjereni smo da će vam se emisija dopasti i da će obogatiti našu programsku šemu. Emisija se emituje u originalu na engleskom jeziku, traje 2 sata, a možete je slušati svake nedjelje od 17 do 19 sati na Radio Sarajevu.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije