Sam Ryder - Tiny Riot

0
Radiosarajevo.ba
Sam Ryder - Tiny Riot
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Sam Ryder je pjevač, kompozitor i producent iz malog mjesta blizu Londona, kojeg predstavljamo u današnjoj RSA Single premijeri. Većinu svog odraslog života je proveo na turnejama kao član različitih bendova a jedno vrijeme je bio i vlasnik veganske kafane, prije nego je odlučio zatvoriti i ganjati san solo karijere muzičara.

Nakon što je postao popularan sa akustičnom obradom pjesme Set You Free (1995) od N-Trance, uslijedila je serija obrada poznatih pjesama koje su u doba pandemije COVID 19 primjetili i Justin Bieber, Sia, Alicia Keys, Elton John i mnogi drugi. Odlična 2020-ta godina je zaokružena izborom za najpopularniji umjetnički TikTok račun u Velikoj Britaniji a pozitivan val se nastavlja i u 2021. godini sa novom originalnom muzikom.

Pjesma 
Tiny Riot je njegov novi singl objavljen 26. marta 2021. godine. U prilogu pogledajte i poslušajte živu, studijsku, akustičnu izvedbu pjesme koja je predstavljena tek nekoliko dana kasnije.  


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije