Rae Khalil - Is It Worth It

0
Radiosarajevo.ba
Rae Khalil - Is It Worth It
Facebook / Rae Khalil

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Rae Khalil je pjevačica i reperica iz Kalifornije koja je 15. februara predstavila pjesmu Is It Worth It. Relativno nepoznata muzičarka je osvajačica Grammy nagrade 2021. godine za tekst i vokalnu izvedbu u pjesmi Lockdown koju potpisuje Anderson. Paak. To je jedan od razloga zašto je potpisala ugovor sa njegovom izdavačkom kućom APESHIT koja funkcioniše pod “kišobranom“ mnogo veće muzičke kompanije koju su osnovali Rick Rubin i Russell Simmons, Def Jam.

Anderson. Paak je također učestvovao u komponovanju novog singla, režirao video spot i odsvirao bubnjeve. Pored dvoje nabrojanih, supotpisnica na Is It Worth It je i Alissia, europska producentkinja i multi-instrumentalistkinja sa prebavalištem u SAD-u i vrlo respektabilnom listom dosadašnjih saradnji (Mary J. BligeCalvin HarrisCee-Lo GreenMark RonsonKaytranadaYEBBAGeorge Clinton i mnogi drugi). Pjesma je samo uvod u nadolazeći LP Rae Khalil koji je nazvala CRYBABY.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije