Paramore - Hard Times

Radiosarajevo.ba
Paramore - Hard Times
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla. U posljednjoj sedmici 2017-te godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu u okviru RSA Singl premijera.

Pjesma koja je u bilježnicama mnogih muzičkih kritičara kao jedna od značajnijih iz godine na izmaku, mada je brojkama slušanja i gledanja u inferiornom položaju na mnoge druge, je Hard Times od američkog sastava ParamoreAfter Laughter je naslov njihovog petog studijskog albuma objavljenog 12. maja 2017. godine za Fueled by RamenHard Times, objavljenu mjesec prije, napisali su Hayley Williams (vokal) i Taylor York (gitarista) te predstavlja prvi singl od kako se bendu ponovo priključio bubnjar Zac Farro i odlaska basiste Jeremya Davisa. Video, napravljen u stilu 80-ih sa “a-ha-Take-on-me grafikama i animacijama“, po zahtjevu benda je režirao Andrew Joffe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije