Paramore - Burning Down The House

0
Radiosarajevo.ba
Paramore - Burning Down The House

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

U srijedu 31. januara 2024. godine A24 – nezavisna filmska i televizijska izdavačka kuća – konačno je i zvanično najavila “tribute“ album Everyone's Getting Involved: A Tribute to Stop Making Sense na kojem će se naći pjesme sa čuvenog Stop Making Sense koncerta Talking Headsa iz 1984. godine. Jedan od najpoznatijih filmskih koncerata, koji je režirao višestruko nagrađivani američki filmmejker Jonathan Demme, još u septembru prošle godine je dobio savremeni tretman uz pomoć IMAX i Dolby tehnologije te je ponovo dostupan u kinima.

Novi audio album Everyone's Getting Involved: A Tribute to Stop Making Sense sadržava 16 originalnih pjesama sa Stop Making Sense ali obrađenih i odsviranih od strane današnje muzičke elite kao što su LordeThe NationalMiley CyrusToro y MoiChicano BatmanTeezo TouchdownDJ TunezKevin AbstractJean Dawsongirl in redBADBADNOTGOOD, BlondshellThe CavemenMoney MarkEl Mato a un Policia MotorizadoThe Linda Lindas i Paramore.

Snažan zemljotres pogodio Bosnu i Hercegovinu

Snažan zemljotres pogodio Bosnu i Hercegovinu

Američki rock sastav Paramore je odsvirao veliki hit Burning Down The House koji se može naći i na petom studijskom albumu Talking HeadsaSpeaking In Tongues (1983).   

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije