Novogodišnji program Radio Sarajeva

Radiosarajevo.ba
Novogodišnji program Radio Sarajeva


Niko je ne zove, a ona uvijek dolazi. Ali ako već mora doći, neka bude lijepa kao bor sa slike priložene gore.

Što se tiče novogodišnjeg programa Radio Sarajeva, spremili smo vam raznih đakonija, no krenimo redom...

U 15 sati ide redovno izdanje Džemo Braun showa. Zagrijavanje pred specijalni novogodišnji show o kome će te čitati par redova niže. Ne bi sad da ga tračamo, ali Džemo uvijek uprzni studio.

U 17 sati slušaćete Viaggio Senza Tempo, a urednik i voditelj Antonio Mosca spremio je poseban mix italijanskog punka i noisea. Jupi.

U 20 sati počinje naš "oficijelni" novogodišnji program. Već tradicionalno ga otvara Amra Toska koja će rezimirati svoju emisiju 50 minuta, tj. puštati vam najbolje momente iz iste. Znači najbolje od najboljeg ili što bi rekli šveđani - krem de la krem.

Slijedi Emir sa svojim izborom starogodišnjih hitova, ali ne pokušavajte da mu tražite muzičke želje jer je emisija snimnjena dok se on nalazi stotinama kilometara daleko. Zadnji put se javio sa granice Francuske i Švicarske, oblast Cern, gdje izučavaju atome. Upozorili smo ga da ne pokušava da ih cijepa jer to baš i ne vole.

Sat vremena prije Nove godine nastupa Džemo Braun sa svojim mixom veselih funky numera da se dobro iznojite do samog funky odbrojavanja koje standardno počinje od deset i ide unazad do jedan. Kad se kaže "nula"! - spremite se za posebno ludilo, grljenje i ljubljenje svih oko vas, jer to tako treba.

12 sati, došla je Nova godina, a ništa se nije promijenilo. Ali čekajte! Možda sve nije tako crno, jer slijedi Elvis koji će vas zabavljati u prvom satu nove godine sa hit pjesmama poput žive izvedbe Glavo luda Zdravka Čolića i Lambade u varijanti Tereze Kesovije. Ima li boljeg načina započeti Novu nego uz horsko pjevanje sa Terezom: "Šora nu si foj, kejumzija šoni fišoraaaa..."

Cijela ekipa Radija Sarajevo želi vam Sretnu Novu godinu!

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije