Novi spot Validne legitimacije: BRACO

Radiosarajevo.ba
Novi spot Validne legitimacije: BRACO

Pogledajte premijeru video spota za pjesmu Braco, koja će se naći na novom albumu Validne legitimacije. U glavnoj ulozi je Farik Paunovsky, uspješni sampoduzetnik i futograf, vlasnik kristalno izglačane kaubojke i neodoljivo šarmantnog starta sa 2 noge u pluća suparnika. U ostalim ulogama se pojavljuju Ministar, baskijski soboslikar Senn Klingall, te Lajpciški Tuljan i Batoglavi Plovak koji su svoje validno putvanje počeli uz Coppertone, a završit će ga u Fildžan državi, videu čije snimanje tek slijedi.

MC Ezop za naš portal kaže i ovo: "Pjesma je nastala po istinitom događaju. Primjetit ćete i da spot sadrži titl na finskom. Ovo je radi toga što smo od Finaca dobili ponudu koju ne možemo odbiti - da naredni 4. album snimimo za validno finsko tržište."

{youtube}http://www.youtube.com/watch?v=_Di4mo54fgY{/youtube}

Prije četvrtog, finskog albuma, izlazi treći album Validne Legitimacije, koji je već u Austriji na štampi, a oko 20.-og decembra bi trebao stići u naše krajeve. Album će se zvati "PARA - SVEGA + PARA = HVALA LIJEPO" i sadržavat će 18 kompozicija + 1 bonus (Njihovu) pjesmu. Promocija novog zvučno-vizuelnog proizvoda bi se krajem mjeseca decembra trebala održati u Sarajevu, a tom prigodom će biti organizovan i validan nastup uživo.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije