Nova pjesma thrash legendi Destruction, intervju sa bendom Enslaved

Radiosarajevo.ba
Nova pjesma thrash legendi Destruction, intervju sa bendom Enslaved

Lagano nam jesen i zima pokazuju zube ovih oktobarskih dana, pa je tako i naša emisija večeras poprilično oštra. Ako sumnjate u to, onda nam se pridružite od 21h pa poslušajte novu pjesmu njemačke thrash metal legende, benda Destruction! Pjesma se zove 'Cyanide', a nalazi se na albumu po imenu 'Spiritual Genocide' koji će bend objaviti 23. novembra ove godine!
Ujedno bend ove godine obilježava 30 godina postojanja, tako da se slobodno možete pripremiti na jednu večer obojenu thrash metalom kako legendarnim, tako i novijim obzirom da je bend Sylosis koji važi za jedan od vodećih mladih snaga ovog žanra objavio svoj novi album!



Kako smo već prije par sedmica najavili, uradili smo intervju sa bendom Enslaved, a večeras možete da poslušate šta je Grutle imao da kaže povodom objave njihovog novog albuma koji se zove 'Riitiir'.

Ostatak emisije je naravno posvećen novim izdanjima koja nas očekuju u ovom mjesecu, kao što su na primjer Kamelot, My Dying Bride, Iron Maiden, Cradle of Filth i drugi. Osim toga je hrvatski bend Ashes You Leave, najavio novi album koji će se zvati 'The Cure for Happiness', dok su kolege Nightwish objavili prvu fotografiju benda sa novom pjevačicom Floor Jansen. Da li je ona možda stalno rješenje za ovu poziciju? Čim saznamo, znat ćete i vi, pogotovo ako uz emisiju pratite i našu Facebook stranicu.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije