New Kids On The Block ft. Boyz II Men, Big Freedia, Naughty By Nature & Jordin Sparks - House Party

Radiosarajevo.ba
New Kids On The Block ft. Boyz II Men, Big Freedia, Naughty By Nature & Jordin Sparks - House Party
Foto: Facebook / New Kids on the Block
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Još jedan bend, iz plejade starih, je objavio singl koji je vezan za aktuelno stanje sa coronavirusom i sav prihod usmjerio u humanitarne svrhe, u ovom slučaju organizaciji No Kid HungryNew Kids On The Block je američki boy band koji je bio iznimno popularan tokom prvog perioda djelovanja od 1985. godine do 1994. godine. Od 2008. godine ponovo su aktivni i često na turnejama sa muzičarima koji su njihovi savremenici, kao što su TLCSalt-N-PepaBackstreet BoysPaula Abdul i drugi. 

Donnie WahlbergJoey McIntyreJordan KnightJonathan Knight i Danny Wood su u nedavnom interjvuu otkrili da je pjesma House Party nastala nakon javnog pitanja jednog obožavatelja - da li imaju u planu objaviti nešto novo? Odgovorili su u šali - “Možda hoćemo, ako neko od naših producenata sluša neka pošalje neku novu ideju, ako ima“. Deekay Music je odmah poslao pjesmu, bila je gotova za jednu noć a učestvuju i Boyz II Men, Big Freedia, Naughty By Nature i Jordin Sparks. U spotu se također pojavljuju mnoge poznate ličnosti, kao što su Mark WahlbergCarrie UnderwoodNicole ScherzingerKen JeongDerek HoughJenny McCarthy i drugi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije