Justin Timberlake - Can't stop the feeling!

Radiosarajevo.ba
Justin Timberlake - Can't stop the feeling!
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

U posljednjoj sedmici 2016-te godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu u okviru RSA Singl premijera.

Can't Stop The Feeling! je pjesma koju su napisali Justin Timberlake, Max Martin i Shellback ,a izvodi je Justin Timberlake. Objavljena je kao singl 6. maja 2016. godine a izvedena premijerno na pauzi velikog finala ovogodišnje Eurovizije održane u Stockholmu. Nominirana za Golden Globe i Grammy nagrade bila je No1 na mnogim top listama širom svijeta: Argentina, Brazil, Belgija, Kanada, Češka Republika, Francuska, Njemačka, Izrael, Meksiko, Rusija, Škotska, Slovačka, Slovenija, Južna Afrika, Švedska i Švicarska, kao i među prvih pet u većini Evrope. Najprodavanija je pjesma u SAD-u sa 2.4 miliona prodatih kopija i jedna od pjesama koja se može naći na soundtracku za film Trolls na kojem se u funkciji izvršnog producenta nalazi upravo Justin Timberlake.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije