Myron Elkins - Hands to Myself

0
Radiosarajevo.ba
Myron Elkins - Hands to Myself
Facebook / Myron Elkins

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Nakon što je završio srednju školu, tada 17-godišnji Myron Elkins odlučio je da će postati varioc. Danas, 22-godišnji kantautor iz Otsege (populacija 3980 stanovnika), Michigan, budućnost vidi mnogo drugačije. Samo ove godine, Myron Elkins je nastupio kao podrška ZZ Top-u na National Cherry Festival-u kao i islandskom sastavu Kaleo na njihovoj američkoj turneji, a svježi ugovor je potpisao za legendarnu, 72 godine staru izdavačku kuću Elektra Records.

Talentovani mladić koji je svoje mjesto našao u americana muzici je upravo završio studijski rad na albumu koji je producirao legendarni Dave Cobb. To je nevjerovatno iskustvo za nekoga ko je odrastao slušajući autore kojima je Cobb producirao radove (Jason Isbell, Chris Stapleton, Sturgill Simpson,itd). Novo izdanje nazvano Factories, Farms & Amphetamines biti će predstavljeno 13. januara 2023. godine a aktuelni singl je pjesma Hands to Myself.

Bećirović u Kairu pozvao egipatske investitore da ulažu u BiH: Jačat ćemo ekonomske veze

Bećirović u Kairu pozvao egipatske investitore da ulažu u BiH: Jačat ćemo ekonomske veze

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije