METTE x Sam Gellaitry - DARLING DRIVE

0
Radiosarajevo.ba
METTE x Sam Gellaitry - DARLING DRIVE
Facebook / Sam Gellaitry i METTE

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Umjetnica iz Minesote koju predstavljamo danas je Mette Towley koja ima već dugogodišnje iskustvo u industriji zabave. Godinama je vrlo uspješna plesačica za mnoge poznate muzičke radnike, kao što su Pharrell Williams, Rihanna ili u posljednje vrijeme Jungle. Također, kao glumica je dala doprinos u filmovima Barbie i Hustlers, između ostalih.

METTE je posljednjih godina počela ostvarivati svoju dugogodišnju ambiciju i ozbiljno zagazila u muzičku produkciju. Do sada je objavila nekoliko singlova uz jedan EP nazvan METTENARRATIVE, a svoj prvi živi nastup imala je u BBC-evom Later...with Jools Holland. Novi singl DARLING DRIVE je predstavila 11. januara 2024. godine, a uradila ga je uz produkcijsku pomoć Sama Gellaitrya, 27-godišnjeg škotskog producenta i umjetnika. Pjesma je nastala prije dvije godine kada je METTE upoznala i posjetila Sama u njegovom rodnom gradu Stirlingu, te se prisjetila svog rodnog grada i mjesta rođenja.

Legendarni rukometni golman doživio srčani udar, ljekari mu brzom reakcijom spasili život

Legendarni rukometni golman doživio srčani udar, ljekari mu brzom reakcijom spasili život

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije