Mary J. Blige - Good Morning Gorgeous

0
Radiosarajevo.ba
Mary J. Blige - Good Morning Gorgeous
FOTO: Facebook / Mary J. Blige
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Samo dva dana prije nastupa na Super Bowl LVI halftime show-u, američka pjevačica, kompozitorica i glumica Mary J. Blige će objaviti 14-ti studijski album Good Morning Gorgeous (11.02.2022) što je prvo veće izdanje nakon Strenght of a Woman albuma iz 2017. godine. Sastavni dio ove informacije je promocija dva nova singla, naslovna pjesma Good Morning Gorgeous i Amazing uz gostovanje DJ Khaleda.

“Rad na albumu je bio jako zabavan“ – kaže Mary J. Blige i dodaje “Jako sam uzbuđena što će moji fanovi čuti prve dvije pjesme kao uvod u ono što dolazi. Zahvalna sam svim svojim saradnicima i partnerima koji su prošli kroz ovaj proces i još više zahvalna fanovima koji će nadam se uživati u novoj muzici“.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/tuzilastvo-bih-najavljuje-zalbu-i-dalje-traze-pritvor-za-osumnjicene-u-predmetu-black-tie-2/543063?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije