Mae Muller - I Don't Want Your Money

Radiosarajevo.ba
Mae Muller - I Don't Want Your Money
Facebook / Mae Muller
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Mlada londonerka Mae Miller je pjevačica u usponu koja je predstavila svoj novi singl I Don't Want Your Money. Prethodno svrstana u pop kategoriju, uz samouvjerene tekstove i jake narative, sa svoje posljednje dvije pjesme otkriva R&B i jazz afinitete. Dvadesetdvogodišnjakinja je 8. maja 2020. godine predstavila posljednji singl koji je, kako kaže, napisala prije dvije godine uz pomoć Jimmy Napesa (Sam Smith, Khalid, Alicia Keys) a u produkciji Stevea Fitzmauricea.

Također, objavila je i video spot koji je u karantinu uz pomoć svog telefona snimala sama a za montažu i režiju je bila zadužena iskusna 58-godišnja 
Sophie Muller. Sophie, sudeći po prezimenu vjerovatno u rodnoj vezi sa Mae, je taj posao od 1982. godine radila više stotina puta za mnoge poznate muzičke radnike, kao što su Eurythmics, Dido, Garbage, Radiohead, The Killers, Blur, Pink, Coldplay, Kylie Minogue, Selena Gomez, Bjork i mnoge, mnoge druge.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije