Kylie Minogue i Jessie Ware - Kiss of Life

0
Radiosarajevo.ba
Kylie Minogue i Jessie Ware - Kiss of Life
Official web site / Kylie Minogue
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

U aprilu ove godine Kylie Minogue je otkrila da planira novo izdanje posljednjeg albuma Disco, originalno predstavljenog u novembru prošle godine, za kraj 2021. godine. Početkom oktobra, novo izdanje nazvano Disco: Guest List Edition je najavljeno za 12. novembar 2021. godine.

Minogue je nakon singla Real Groove ft. Dua Lipa shvatila da dodavanje saradnika i gostiju u pjesme, koje su već kvalitetna prerada zvuka 70-ih, odličan način da poveže prošlost i sadašnjost. Novo izdanje uključuje gostovanje Years & Years, legendarne disco ikone Glorie Gaynor i produžene mikseve od Basement JaxxPurple Disco Machine i Syn Cole.

Na sreću po sve fanove britanske kantautorice Jessie Ware, i ona je jedna od uključenih u ovaj projekat. Njen prošlogodišnji album What's Your Pleasure? je također na tragu disco preporoda, a prilika da radi sa njenim veličanstvom, kako naziva Kylie, čije je majice nosila u djetinjstvu dok ju je gledala na TV-u i slušala na radiju, je "nešto apsolutno nevjerovatno".

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Saradnja u pjesmi Kiss of Life predstavljena je 29. oktobra 2021. godine.   



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije