Kylie feat. Gloria Gaynor - Can't Stop Writing Songs About You

0
Radiosarajevo.ba
Kylie feat. Gloria Gaynor - Can't Stop Writing Songs About You
FOTO: Facebook / Kylie Minogue
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Radijska ljubimica Kylie Minogue je predstavila još jednu pjesmu sa njenog reizdanja petnaestog studijskog albuma Disco, koji je originalno objavljen na kraju 2020. godine. Reizdanje je nazvano Disco: Guest List Edition i dostupno je od novembra prošle godine, a prethodni singlovi su “ugostili“ Years & Years i Jessie Ware.

Sada je na redu i američka disco legenda Gloria Gaynor, 78-godišnja diva koja je na društvenim mrežama komentarisala album Disco u vrijeme objavljivanja: “Sviđa mi se to što radiš i hvala ti što održavaš disco živim!“ – napisala je Gloria Gaynor.

Can't Stop Writing Songs About You je pjesma koja je dobila novo ruho brzo nakon ovog komentara, na veliku sreću mnogih fanova širom svijeta.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/regija/pogledajte-nevrijeme-koje-se-krece-prema-bih-meteoalarm-u-hrvatskoj-puse-jak-vjetar-stize-snijeg/541740?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije