kenzie feat. Sia - EXHALE

Radiosarajevo.ba
kenzie feat. Sia - EXHALE
FOTO: Facebook / Kenzie
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Nakon singlova Hot i Motives, 16-godišnja Kenzie Ziegler je predstavila dugo najavljivanu pjesmu EXHALE. Djevojka koja ima preko 30 miliona pratilaca na različitim platformama se udružila sa Siom Furler, sa kojom je već prethodno ostvarila saradnju na pjesmi Wonderful 2018. godine.

“Poslala sam joj demo pjesme, a ona je bila oduševljena. Napisala sam pjesmu, ali nisam bila sigurna da li da je objavim, a ona je rekla: Ako je ti sama ne objaviš onda ću je ja uzeti ili je možemo uraditi zajedno“ – ispričala je za magazin People komunikaciju sa Siom, mlada i talentovana kenzie.

Spot je uradila uz pomoć nekoliko prijatelja i sestre Maddie Ziegler, koja je malo starija i već dobro poznata u svijetu mode, ali i kao glumica i plesačica. Upravo kao plesačica se pojavila u više video spotova Sie Furler (Chandelier, The GreatestElastic Heart, Thunderclouds...) a magazin Time ju je uvrstio, tri godine za redom (2015, 2016, 2017.), među 30 najuticajnijih tinejdžerica na planeti.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije