Jungle - Good Times

0
Radiosarajevo.ba
Jungle - Good Times
0 / Jungle
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Odlična informacija stiže za sve fanove benda Jungle kojeg predvode Josh Lloyd-Watson i Tom McFarland. Nakon prošlogodišnjeg trećeg studijskog albuma Loving In Stereo, kojeg su sami objavili nakon odlaska od izdavačke kuće XL, sada su predstavili prvu novu muziku u 2022. godini.

Good Times i Problemz su singlovi koje su zajedno objavili 30. maja 2022. godine uz video spot koji je zajednički također. Ovaj video uradak, kao i prethodne, realizirali su JFC Worldwide (Charlie Placido i J. Lloyd) i amsterdamska plesna grupa Ghetto Funk Collective. Ova dva singla su samo uvod u četvrti studijski album koji je u pripremi.

Jungle su sinoć (08.06.2022) u Manchesteru nastupili kao podrška na koncertu Billie Eilish u AO Areni, a na oktobarskom dijelu američke turneje podršku će davati sastavu Gorillaz.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/na-bjelasnici-jutros-minus-6-objavljena-prognoza-do-ponedjeljka-stizu-naoblacenje-i-novi-snijeg/542161?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije