Yaya i Gobac: Par u moru bračnih problema

Radiosarajevo.ba
Yaya i Gobac: Par u moru bračnih problema
Pjesma "Maradona'' je već mjesecima na vrhovima top lista, a sada je konačno stigao i videospot!

Yaya i Gobac na pozorišnim su daskama odigrali uloge ljubavnog para u moru bračnih problema. Ova poznata muzička ekipa u svom gorko-slatkom ljubavno-bračnom duetu na duhovit način progovara o suživotu dvoje ljudi. Suradnja s Davorom Gopcem bila je posve prirodna jer, kako kaže bend, poznaju se ''sto godina'' i on je bio odmah prvi i pravi odabir za ovu suradnju.

Maradona je jedan potpuno novi i osvježavajući projekt Jinxa. Naime, riječ je o mixu soula, rock'n'rolla i mjuzikla koji u ovoj tmurnoj svakodnevnici unosi dašak humora i vedrine. Uz Cokijev autorski potpis, bend je za finalni miks ove pjesme angažirao i Marka Saundersa, britanskog producenta, miksera i snimatelja koji je u dosadašnjoj karijeri surađivao sa nizom velikih muzičkih imena među kojima su David Bowie, Nenah Cherry, The Cure, Tricky, Depeche Mode i mnogi drugi. 

Pjesma Maradona, uz prethodni singl Jesmo li dobro?, najavljuje novi studijski album Jinxa koji će biti objavljen ovog proljeća.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije