Jessie J - I Want Love

0
Radiosarajevo.ba
Jessie J - I Want Love
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Pjevačica i kompozitorica Jessie J, poznata po hitovima Price Tag i Domino, navodno je na vrhu liste želja BBC-a za naredno izdanje Eurovizije koje će se održati u Italiji naredne 2022., nakon razočaravajućih rezultata posljednjih godina (dva zadnja mjesta u dva zadnja nastupa; bez prvih 10 u zadnjih 12 godina). Jessie J je do danas prodala više od 20 miliona singlova i 3 miliona albuma širom svijeta, a pozicija mentorice u britanskom i australskom izdanju The Voice-a garantuje bolji prijem kod publike. Nakon Bonnie Tyler iz 2013. godine, bila bi prvi britanski predstavnik sa prethodnim pojavljivanjem na top ljestvicama.

U petak 11.06.2021. godine, londonska 33-godišnja zvijezda je nakon dvogodišnje pauze predstavila singl I Want Love. Nova pjesma se odmah ukazala na iTunes top ljestvicama širom svijeta, a u Portugalu je završila na samom vrhu. I Want Love je u Top 40 u osam zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Izrael, Norvešku i Austriju.  



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije