Janelle Monae - Make Me Feel

Radiosarajevo.ba
 Janelle Monae - Make Me Feel
0 / Janelle Monae
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Janelle Monae Robinson je američka pjevačica, kompozitorica, reperica, producentica, model i glumica koja svoja muzička ostvarenja objavljuje putem vlastite izdavačke kuće Wondaland  Arts Society i Atlantic Records. Njen novi singl Make me feel je, zajedno sa pjesmom Django Jane, objavljen prošlog četvrtka a zajedno će se naći na novom albumu Dirty Computer. Fanovi su odmah primjetili da singl podsjeća na radove prije dvije godine preminulog Princa Rogersa Nelsona, a nakon intervjua sa Annie Mac na BBC Radio1, postalo je jasno da je legendarni muzičar radio na njenom novom albumu, koji je planiran za 27. april 2018. godine. 

Prince i ja smo radili na mom novom albumu, i prije nego je “preselio na drugu frekvenciju“, pomogao mi je oko mnogih zvukova. Jako mi nedostaje i teško mi je pričati o njemu, strašno mi nedostaje ali njegov duh me nikada neće napustiti – kazala je Janelle Monae za BBC Radio1. To je potvrdila i Princova DJ-ica Lenka Paris koja je na facebooku objavila post u kojem opisuje detalje nastanka melodije koja se može čuti u današnjoj temi RSA Singl premijere.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije