James Hersey - Miss You

Radiosarajevo.ba
James Hersey - Miss You
Facebook / James Hersey
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

James Hersey je sa svojim snenim vokalom i produkcijom Dillona Frencisa & Kygoa, u proljetnom hitu Coming Over, dobio mnogo novih fanova širom svijeta. Austrijanac rođen i odrastao u Beču objavio je novi singl Miss You koji je urađen zajedno s Edom Sheeranom, saradnikom Willom Hicksom i producentom Stephenom Fitzmauriceom (Sam Smith, Disclosure, The Kooks, Kwabs, Mary J Blige).

"Napisao sam i producirao prvu verziju pjesme u dvije besane noći i dana. Treći dan sam bio u avionu na putu za Englesku i finalni mix. To vam je kao kada surfate i uhvatite pravi val u pravom trenutku i katapultirala vas je nevjerovatna, nevidljiva sila. Takav je osjećaj i kada pišete muziku koju volite", rekao je Hersey.

Veliki fan Michaela Jacksona, zbog kojeg je učio plesati i puštao kosu, u subotu je svirao u Parizu, u nedjelju u Briselu, a večeras nastupa u Frankfurtu u klubu Zoom s duom Honne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije