Ilon - Skater Girls

0
Radiosarajevo.ba
Ilon - Skater Girls
Radiosarajevo.ba / Ilon

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.


Finska kantautorica koja se potpisuje kao ILON, prvi put se predstavila javnosti u jesen 2020. godine. U svojoj domovini Finskoj, ali i širom svijeta, privukla je dosta pažnje svojim pop pjesmama, a njeni radovi mogli su se često čuti i na američkim koledž radio stanicama. Nakon Tabaco, Dream i Voice memo iz prošle godine, ILON je predstavila novi singl Skater Girls koji je napisala zajedno sa stalnim saradnikom Ilkkom Wirtanenom. Pjesma je inspirirana djevojkama iz komšiluka koje svakodnevno provode vrijeme na svojim skateboardovima.

“Uvijek sam željela biti opuštenija, otvorenija i hrabrija. Kao velike djevojke. Pjesma samo-ironično opisuje vječitu žeđ da se bude pomalo od svega dok se u isto vrijeme trudimo biti ne previše ičega“ – kaže ILON.

[related]https://radiosarajevo.ba/metromahala/teme/portal-radiosarajevoba-trazi-novinarkenovinare/516428?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije