Guns N' Roses - Shadow Of Your Love

Radiosarajevo.ba
Guns N' Roses - Shadow Of Your Love
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

“Najopasniji bend na svijetu“ je nadimak koji su Guns N' Roses zaradili krajem 80-ih i početkom 90-ih godina. Članovi benda su se mjenjali nekoliko puta od 90-ih do danas, a jedina dva konstantna člana su Axl Rose i Dizzy Reed.

Mnogo prije nastanka GN'RAxl Rose je sa prijateljem iz djetinjstva Paulom Tobiasom, napisao pjesmu Shadow Of Your LoveHollywood Rose, bend koji su Rose i Izzy Stradin (ritam gitara) imali prije GN'R je snimio pjesmu ali je objavljena dosta godina kasnije. Steven Adler (bubnjar) je kazao da je Shadow Of Your Love prva pjesma koju su Guns N' Roses svirali na prvoj zajedničkoj probi, ali nikada nije postala dijelom nekog od albuma nego je objavljena na dva singla kao bonus pjesma.

Krajem prošle sedmice, GN'R su za juni 2018. godine najavili specijalno izdanje legendarnog albuma Appetitte For Destruction. Reizdanje sadržava mnogo bonus materijala, raritete i prethodno neobjavljene pjesme. Super deluxe izdanje, naslovljeno Locked N' Loaded ima 73 pjesme iz te ere, od kojih 49 nikada prije nije objavljeno! Cijena koju će fanovi morati izdvojiti za ovaj set je 999$. Singl Shadow Of Your Love je remasterizovana verzija pjesme bez publike u pozadini koja se mogla čuti na prethodnim izdanjima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije