Gorillaz feat. Elton John & 6LACK - The Pink Phantom

0
Radiosarajevo.ba
Gorillaz feat. Elton John & 6LACK - The Pink Phantom
Radiosarajevo.ba / Gorillaz
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Gorillaz se ponovo vraća u fokus i promoviše planirano novo izdanje. Najavljen za 23. oktobar 2020. godine, komplet pjesama nazvan Song Machine: Season One – Strange Timez vjerovatno neće biti album ali će sadržavati svih sedam pjesama predstavljenih do danas. Posljednja u nizu je pjesma The Pink Phantom koja je objavljena kao video spot i u kojoj se kao gosti pojavljuju animirani Sir Elton John i hologram 6LACK. Gorillaz će predstaviti novi projekt uživo 12-13 decembra u sklopu Song Machine Live, a biti će prezentiran uz pomoć LIVENow.

Damon me je kontaktirao i tražio da snimim nešto i ispalo je odlično. Uvijek sam ga volio jer radi u raznim vrstama muzike i jako je kreativan. Konstantno pomiče granice i prihvata nove stvari što je zaista za divljenje. Uvijek radi, uvijek nešto radi. Uradio je tako puno na muzičkoj promociji iz svih dijelova svijeta, iz Afrike, iz Kine, muzike koju ljudi prije nisu mogli čuti i tome se divim. Uvijek sam bio fan Gorillaza svakako, tako da kada me je Damon pitao da uradim pjesmu za Gorillaz – nije bilo razmišljanja. Jako sam, jako sretan da smo uspjeli – komentarisao je saradnju Sir Elton John.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije