Emeli Sande feat. Nile Rodgers - When Someone Loves You

0
Radiosarajevo.ba
Emeli Sande feat. Nile Rodgers - When Someone Loves You
0 / Emeli Sande

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.


Britanska kantautorica Emeli Sande je prvog dana mjeseca septembra objavila novi singl When Someone Loves You. Njen četvrti studijski album je predstavljen u maju ove godine, a sa njega je skinula četiri singla. When Someone Loves You je pjesma koja se ne nalazi na ovom LP-u ali nastavlja niz novih izdanja za nezavisnu izdavačku kuću Chrysalis Records.

“Osjećam se jako privilegovano što sam imala priliku raditi sa Nile Rodgersom“ – kazala je Emeli Sande – “On je legendarni muzičar i producent, prava muzička ikona. Njegova skromnost i strast su mi bili jaka inspiracija u kreiranju pjesme i osjećam da je uzbuđenje i pozitivnost iz studija preneseno na pjesmu“.

Rodgers je također imao lijepe riječi i kazao da je uživao raditi sa Emeli tokom godina i istakao njen specijalni talent. “Nikada je nisam vidio tako sretnu i punu života kao što je sada. Pronašla je sebe i to je divno gledati“ – dodao je legendarni američki muzičar Nile Rodgers.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/schmidt-dodiku-doci-cu-u-laktase-da-popijemo-sljivovicu-zajedno-do-tad-ja-sam-visoki-predstavnik/545980?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije