Ekskluzivno: Purašević dao prvi intervju za Radio Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Ekskluzivno: Purašević dao prvi intervju za Radio Sarajevo

Ako ste ga jednom vidjeli, ili čuli njegovu pjesmu, sigurno ste ga dobro zapamtili. Purašević je pjevač osebujnog vizuelnog stila, karakterističnog glasa, čovjek koji "plijeni" svojim nastupom, a ne ustručava se ni od fizičkih obračuna sa neistomišljenicima. Kaže da je došao iz Sutomora u Podgoricu, i tu našao plodno tlo za svoju umjetnost. Njegov status zvijezde nije uzdrmao ni dolazak Ekrema Jevrića, čak šta više - Purašević mu je organizovao i doček na podgoričkom aerodromu, te ga primio i ugostio kao pravi domaćin. Otišao je i korak, dva dalje. Prihvatio je i duet s Ekremom kako bi pomogao kolegi pjevaču. Ovo pokazuje da je Purašević i veliki humanista, i da se u njemu krije veliko srce, koje je nedavno i operisao.

U nimalo prijatnom razgovoru, Purašević govori o sebi, sebi, o Ekremu, o sebi, i na kraju opet o sebi. To je i normalno, jer smo ga o tome i pitali. Poslušajte audio zapis ovog intervjua jer pisana riječ ne može da uhvati ni P od Puraševića, pa bi bilo bezveze da imamo pisani intervju sa Uraševićem, Raševićem, Aševićem, i tako dalje.

{audio}http://www.radiosarajevo.ba/images/media/mp3/radio/purasevic%20-%20intervju%2013.10.2010.mp3{/audio}

Spotovi Puraševića:
Da poigramo
http://www.youtube.com/watch?v=5woH9wtvoso

200 eura
http://www.youtube.com/watch?v=FxKuSkZxE24

Mjesečev put
http://www.youtube.com/watch?v=RmZjwEYbFAM

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije