Ekskluzivni interview sa gitaristom Gus G.-em

Radiosarajevo.ba
Ekskluzivni interview sa gitaristom Gus G.-em

U večerašnjem izdanju emisije TheAebyss glavna tema je thrash metal! Sa ponosom najavljujemo prvi Summer Metal Fest koji će se za samo 6 dana održavati u našem glavnom gradu. U Sarajevo 09.07. dolaze velikani EXODUS i Suicidal Angels, a sa njima će nastupiti hrvatski thrash metal bend Inciter i sarajevski Aesthetic Empathy.



Dan kasnije je tu francuski BENIGHTED, a posjetitelje će zagrijadi Putird Blood iz Šida i Orisons in Vain iz Sarajeva. Da bi najava bila potpuna, u program će nam se javiti jedan od glavnih organizatora ovog događaja, Goran Salković.

To naravno nije sve, u večerašnjoj emisiji ćemo govoriti i o novom albumu benda TESTAMENT, koji nam dolazi krajem ovog mjeseca i premijerno ćemo pustiti novu pjesmu koja se zove "Pure American Hate"!

Naravno, bit će tu prostora i za one kojima thrash metal nije omiljena strana metala. Naš prijatelj i kolega Mirza Ćorić je intervjuisao gitarskog genija Gus G-a, koji je prije samo par dana u Beogradu dijelio binu sa Ozzy Osbournom i prijateljima. Gus G je inače gitarista benda koji prati ovu živu legendu, te ima i sopstveni bend po imenu FIREWIND koji je nedavno objavio svoj novi album "Few Against Many".

Pridružite nam se dakle za još jedno ispunjeno metal veče!

Pratite nas i na Facebook-u i to OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije