Ekskluzivni interview sa bendom Megadeth!

Radiosarajevo.ba
Ekskluzivni interview sa bendom Megadeth!

Večeras u 21:00 na talasima RadioSarajeva je 279. izdanje emisije TheAebyss. Kao i obično, očekuje vas puno dobre muzike - kako starije tako i novije.

Ovog utorka slušaoci naše emisije će imati priliku poslušati ekskluzivni interview sa Davidom Ellefsonom, basistom benda Megadeth koji su jedni od headliner-a ovogodišnjeg Metalfest-a u Zadru. Pridružite se i eventu jednim klikom OVDJE.

Inače, samo su četiri dana ostala do početka Metalfesta Hrvatska 2012, festivala koji će po mnogo čemu biti poseban. Uz to što je prvi, povijesni Open air metal festival u Hrvatskoj, održava se na unikatnoj lokaciji poluotoka Puntamika u Zadru u neponovljivoj mediteranskoj atmosferi na obali Jadranskog mora.
 
Profesionalno opremljeni kamp, nositelj međunarodnog priznanja 'Plava zastava', blizina autobusne stanice, hoteli, hosteli, apartmani, plaže, bankomati, parkirališta, benzinska pumpa, trgovine, dodatni sadržaji poput Zadar Dark Ride ili Aftershow Adventure njegovi su aduti.
 
Ulaznice za Metalfest Hrvatska još uvijek možete nabaviti u Sarajevu i to zaključno sa četvrtkom 31.05.2012. a cijena je 64 Eura. Da bi došli do ulaznica, kontaktirajte nas putem facebook-a na http://www.facebook.com/TheAebyssPortal .



Također, u nastavku pogledajte i video najavu za "Summer Metal Fest" :

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije