Edi Purašević s novim hit spotom Izdaja

Radiosarajevo.ba
Edi Purašević s novim hit spotom Izdaja

Nakon više uspješnih solo hitova te dueta s Ekremom Jevrićem, Purašević ide dvokorak dalje i svojim fanovima nudi još jednu odličnu pjesmu i spot.

Zasnovana na istinitim događajima, ova pjesma u sebi objedinjuje tužan krik galeba i zujanje vilinog konjica koji umire.

Sam Purašević kaže:“ Vrlo mi je teško pala izdaja mog najboljeg druga Basja i moje prelijepe cure. U ponoru očaja i tuge,čučnuo sam i plakao. Iz mog čemera nastao je divan text koji pokazuje svu moju patnju ali i odlučnost da odbijem sve one od sebe koji u njedrima gaje zmiju. Dok još nisam bio popularan, radio sam kao moler i mesni narezak mi je bio jedini drug, a sada, kad sam već stasao na estradnoj sceni, doživljavam emotivni krah. To nije pravedno.“

Niko ne voli izdaju, a pogotovo ne Purašević koji ne prašta i mnogo manje stvari poput mlitavog stiska ruke, ili loše tjelesne higijene.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije