Duboka ilegala u petak u FIS Kulturi

Radiosarajevo.ba
Duboka ilegala u petak u FIS Kulturi

Ako ste za nešto novo i neobično, preporučujemo vam nastup Duboke ilegale, 16.12. u petak u prostoru FIS Kulture. Koncert počinje u 21 sat.

Članovi emisije 'Radionica Duboke ilegale' sa radija SKC su tokom perioda emitovanja svog programa osmislili muzički pravac Trash-hop.

Pod imenom Duboka Ilegala su snimali svoje pesme koje su više od dj mikseva - živi instrumenti (gitara, bas gitara, sintisajzer i vokali) u kombinaciji sa semplovima koji su takode korišćeni u sviračkom duhu, "vam daju utisak kao da se nalazite između četiri kafića". Tokom perioda od 2003. godine pa do danas, ova muzička radionica nikada nije imala standardnu postavu, u skladu sa svojim osnovnim konceptom reciklaže muzičkih sekundarnih sirovina.

Kroz saradnju sa umetnicima kao što su Gospodar vremena, Prti Bee Gee, Andy Pavlov, Government4000, mangulicaFM, Vyrash Karunos (Bicikl), Duboka ilegala konstantno preispituje muzičko korenje naše civilizacije. Tokom 2011. Ilegala ponovo koncertno oživljava posle perioda od 6 godina, nastupima u Pančevu, Beogradu, Užicu i Zaječaru, a po prvi put sa specijalnom gošćom (Termitova Protozoa) nastupaće i pred sarajevskom publikom, pred kojom će i zvanično staviti pečat na ovogodišnje koncertne aktivnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije