Dom mladih bio premali za sve: DJ Jasmina & Friends oduševili publiku

Radiosarajevo.ba
Dom mladih bio premali za sve: DJ Jasmina & Friends oduševili publiku
Amfiteatar sarajevskog Doma mladih bio je prepun tokom partyja koji su za ljubitelje elektronske muzike i dj-ing scene u glavnom gradu Bosne i Hercegovine pripremili DJ Jasmina and Friends.

Odlična atmosfera krasila je u petak večer krcati amfiteatar Doma mladih u Sarajevu, gdje se okupilo šaroliko društvo old school clubbera zajedno sa mladim dolazećim generacijama, koji prate ovu scenu.

Nakon što su Frends: Nazzif, Kidou, Klabika Collective zagrijali atmosferu DJ Jasmina je na prepunu scenu izašla oko pola dva i fenomenalnom izvedbom oduševila prisutne, koje je zabavljala punih pet sati.

Pet sati puštanja muzike koja ne ide preko kompjutera, nego vinila je nešto što samo velika imena iz DJ svijeta mogu, tako daje ovo bio clubbing noć o kojoj će se još dugo pričati.

Kako bi noć u amfiteatru bila nezaboravna pobrinuli su se i organizatori pa su pored vrhunskog zvuka dopremili i vizualne efekte, definitivno doprinijevši tim još boljem doživljaju ovog nesvakidašnjeg partyja.

Uskoro se počinje i radio emisija RBMA Radio Adria Show koja će se bazirati na muzičarima iz BiH i regije, pa je za očekivati još ovako kvalitetnih partyja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije