Diplo ft. Johnny Blue Skies & Dove Cameron - Use Me (Brutal Hearts)

0
Radiosarajevo.ba
Diplo ft. Johnny Blue Skies & Dove Cameron - Use Me (Brutal Hearts)
Facebook / Diplo

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Diplo je 44-godišnji američki DJ i producent koji je kreator i trećina projekta Major Lazer te član supergrupe LSD u kojoj se još nalaze Sia i Labrinth. Također, dio je projekta Jack U sa još jednim vrhunskim producentom Skrillexom ali i aktivan kao polovica projekta Silk City, sa još jednim velikim muzičkim radnikom, Markom Ronsonom

Thomas Wesley Pentz, profesionalno poznat kao Diplo ali i Diplodocus, sarađivao je sa mnogim muzičarima (M.I.A.SwitchGwen StefaniDie Antwoord, Britney Spears, Madonna, Shakira, Beyonce, Ellie Goulding, No Doubt i mnogi drugi), a vlasnik je i menadžer izdavačke kuće Mad Decent.

Sarajevski flautista o noći koju je vrijedilo čekati: Adi Šehu svira jubilarni hiljaditi koncert

Sarajevski flautista o noći koju je vrijedilo čekati: Adi Šehu svira jubilarni hiljaditi koncert

Novi singl nazvan Use Me je drugi sa nadolazećeg izdanja Diplo Presents Thomas Wesley: Chapter 2 – Swamp Savant planiran za 28. april 2023. godine. Pjesma je urađena u saradnji sa 27-godišnjom pjevačicom i glumicom Dove Cameron te 44-godišnjim country muzičarem i glumcem Sturgillom Simpsonom koji je u ovom slučaju potpisan kao Johnny Blue Skies. U spotu koji je režirao Austin Peters u ulozi Sturgilla Simpsona pojavljuje se 62-godišnji glumac i režiser Sean Penn.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije